Dacă sunteți în căutarea pentru a obține mai multe vitamine, minerale si aminoacizi in dieta ta, orz verde este o alegere bună. Este un tip de iarbă din familia grâu. Este de fapt provine dintr-o plantă numită o plantă Agropyron. Deși este vorba de familie grâu, se pare surprinzator foarte mult cu propria ta iarba in curtea din fata ta. Diferența este, acesta este plin de tot felul de substante nutritive, care sunt foarte bune pentru corpul tau. La fel ca legumele, orz verde pot fi stoarse și consumate de un număr de beneficii pentru sănătate. Se spune pentru a ajuta la choelsterol mai mici, pentru a îmbunătăți sistemul digestiv, pentru a preveni anumite tipuri de cancer și vă va oferi mai multa energie. Și pentru că sucul este de 70% clorofila, se va oxigena corpul tau.

orz-verde-1

Multe baruri suc in jurul judetului ofera fotografii orz verde (cantități mici de suc), sau se pot adauga la sucuri. Acesta are un gust puternic de ierburi de aceea este cel mai bine împreună cu alte sucuri. O lovitură de suc orz verde poate avea un gust mai bun dacă este urmat de un pahar de suc de portocale. fotografii orz verde este destul de puternic asa ca ai nevoie doar de câteva uncie pentru a profita de beneficiile pentru sanatate. Pentru cei care caută să detoxifierea sau curăța sistemul lor ar putea dori să ia mai mult de câteva uncii de suc sau ia-o mai des pe parcursul zilei. Puteți cumpăra, de asemenea, cuburi orz verde congelate la unele magazine alimentare de sănătate. Pur și simplu decongela și le bea.

Multe persoane aleg sa suc propriile fotografii orz verde. Poti cumpara orz verde de la magazine alimentare de sănătate și apoi suc-o la domiciliu. Trebuie să aveți un tip special de storcator. Un blender nu va stoarce sucul din iarba. Vorbeste cu cineva de la magazin alimentar de sănătate pentru a afla cum puteți suc iarba de acasă. Aveți posibilitatea să crească chiar dumneavoastră. Pur și simplu cumpăra apartamente de semințe de iarbă și le puteți recolta la domiciliu. Ei vor trebui doar să fie păstrate în lumina soarelui și de care au nevoie nici un pic de întreținere. Iarba va trebui să crească de aproximativ 8 cm înainte de a fi gata de suc. Aceasta durează aproximativ o săptămână.

Este recomandat sa bea suc pe stomacul gol. Unele dintre beneficiile pe care le pot observa de la consumul de suc sunt mai multa energie, un somn mai bun, a scazut pofta, îmbunătățirea vederii, un sistem imunitar mai puternic și un sentiment general de bine.

Corpurile noastre nevoie de nutriție pentru a funcționa corect. Fără nutritie buna, putem suferi de tot felul de boli și de boli. Consumul de suc de orz verde are capacitatea de a vă ajuta să trăiască o viață hrănitoare, sănătoasă.