Când sunteți în căutarea pentru o bună calitate iarba de grau storcător manual, există mai multe pe piață pentru a alege de la.

Modelele Manual iarba de grau au mai multe avantaje față de juicers iarba de grau electrice. Spre deosebire de modelele electrice, storcătoare manuale nu necesită electricitate pentru a opera, doar un pic de grăsime cot.

Pentru a comanda pulbere de grau verde: http://www.puterea-naturii.ro/index.php?route=product/product&product_id=703

grau-verde-2

Și spre deosebire de juicers electrice, se poate alimenta, de asemenea, pulpa spate prin storcătorul de fructe pentru a extrage cât mai mult suc posibil, care vă ajută să economisiți bani prin permițându-vă să obțineți mai mult de la iarba de grau dumneavoastră.

Țineți minte că iarba de grau Storcătoare de suc, dacă electric sau manual, cu adevărat se poate ocupa numai iarba de grau verde delicate, si fructe uneori moi. Ei nu sunt construite pentru a legume ferme suc sau fructe, cum ar fi morcovi sau mere. Unele modele de top și caracteristici includ:

Storcator sănătos – mână Manual Powered iarba de grau Juicer

Storcator sănătoasă este o masticating, mai degrabă decât storcător centrifugal. Un iarba de grau storcator masticating este de preferat un storcator iarba de grau centrifugal pentru că strivește verde pentru a extrage sucul, mai degraba decat de distrugere lor.

Masticating ajută la păstrarea nutrienți și enzime din sucul, deoarece reduce acumularea de căldură în sus. Se extrage, de asemenea, mai mult suc decat folosind forta centrifuga pentru a extrage sucul.

Storcator sine este despre un al patrulea prețul de cele mai multe juicers electrice, sau aproximativ 50 dolari. Se asamblează ușor, iar piesele sunt usor de inlocuit, pur și simplu de a merge pe site-ul sau de asteptare a companiei.

Acesta cantareste doar patru kilograme și amprenta sa este, de asemenea, mai mică decât cea mai mare, asa ca va dura mai puțin spațiu decât majoritatea sucurile.

Singura problemă (ca de cele mai multe juicers iarba de grau), este că nu trebuie să încerce să suc de fructe si legume grele sau au venit, cum ar fi morcovi sau mere cu ea.

Pentru că, alege un model de rezistentă care nu sunt fabricate special pentru iarba de grau și verdeață stoarcere. (Trebuie remarcat faptul că aceasta nu face o treabă foarte bună stoarcere citrice, cu toate acestea.

Înapoi la Manualul de bază din oțel inoxidabil iarbă de grâu Juicer

Înapoi la storcator de baza “este, fără îndoială, cel mai popular storcator iarba de grau de pe piata. Deși un pic mai scumpe decât storcătorul de fructe sanatoase de la aproximativ 80 dolari, care este complet din oțel inoxidabil și vine cu o garanție de cinci ani.

Acesta cleme de masă pentru control ferm. Se poate piure sau suc de iarbă de grâu și fructe moi (inclusiv citrice). Este ușor de curățat și rezistă la rugina.

Manual Hurricane Stainless Steel iarba de grau Juicer

Acest Uraganul Storcător este fabricat din oțel inoxidabil robust, care nu va rugini. Este dezasamblează în doar câteva părți, astfel încât este ușor de curățat și de reasamblare.

Deși mai scumpe dintre cele trei modele analizate aici, la aproximativ 110 dolari nu include transport maritim, design, usurinta de utilizare, și construcție robustă face în valoare de cost suplimentar. Ea are, de asemenea, o garanție de producător de cinci ani a inclus.