Beneficiile sunt destul de evidente. Multe dintre pericolele sunt, de asemenea, și Amazon nu este o companie care este în mod normal asociată cu nebunie, asa ca nu pot fi cu adevărat de planificare pentru a merge până la capăt cu un astfel de demers. Deci, ar putea fi doar un simplu cascadorie de PR, iar mass-media nu ar trebui să fie astfel o pradă ușoară pentru publicitate gratuita.

Multe pachete sunt livrate în fiecare zi la casele și birourile. Dacă chiar un mic procent din aceste pachete au fost livrate de drona video, ce se va întâmpla? Amazon va fi controla doar unele dintre ele. Deci, ce zici de coliziuni cu aer la mijlocul dintre trântori, zmee și baloane. Să nu uităm elicoptere, avioane model și turbine eoliene. Drona video cu lame de filare poate fi în scădere din cer mai des decât imaginat.

08/17/14 - For Features. NYCDUG (New York City Drone User Group) they meet in Chester, NJ at Stony Hill Maze and Park to fly their drones. NJ August 17 2014 (photo by Christian Johnston)

08/17/14 – For Features. NYCDUG (New York City Drone User Group) they meet in Chester, NJ at Stony Hill Maze and Park to fly their drones. NJ August 17 2014 (photo by Christian Johnston)

Plus, drona video nu sunt deloc tăcut. O mulțime de trântorii pot face o mulțime de zgomotele ambientale suplimentare în mediul, în cazul în care poluarea fonică este deja mare. Sunt, de asemenea, destul de vizibilă a crea un alt pacoste de tulburări de vedere.

Copiii sunt cunoscute a fi răutăcios; unii adulti poate fi la fel de răutăcios, așa poate criminali, și, de fapt, unele nedrepți curioși. Nu poate ajuta, dar întreb ce ar fi durata de viață a unei drona video, dacă este livrarea la o casa sau cădere un pachet în altă parte. Dacă ați fost un copil, probabil că nu ar vrea ca poliția să aibă o fotografie cu tine, mai ales dacă ați fost îmbrăcare o mască, prinderea lor, făcând plase pentru a le aduce în jos, și înșirare cabluri între diverse clădiri prinderea lor pe normală de rute.

Hansman, un profesor de aeronautică la MIT spune costul de livrare poate fi abrupt: “Ei vor avea de a percepe o primă importantă pentru acest tip de livrare, astfel încât produsele ar trebui să fie în valoare de o taxa de livrare 100 dolari la 200 dolari pentru o perioada de cinci lire sau așa pachet. ”

Trântorii Prime Air în producția va costa (luând în considerare a caracteristicilor de disponibilizare și siguranță) în jurul 50.000 de dolari. Costurile de exploatare va fi probabil măsurată în sute de dolari pe ore, dar chiar și la zeci de dolari pe oră.

Trântorii sunt distractie ca jucării și pentru hobby-uri, în număr redus. Ele sunt, de asemenea, utile pentru unele sarcini de utilitate și servicii de urgență, sub supraveghere. Ei nu sunt cu adevărat o soluție bună pentru livrare la domiciliu, chiar dacă tehnic se poate face. Amazon știe la fel de bine, și toată chestia asta poate fi doar o cascadorie de publicitate. Și dacă este, ei bine, ar trebui să avem toți o mulțime de distracție cu ea oricum.