Obținerea tonuri de apel pentru telefonul mobil a crește să fie de 1 la cele mai tari metode de a vă stabili în afară de pe scena de astăzi. În cazul în care doriți să stea afară în interiorul-o mulțime, tonul de apel pe care o alegeți ar putea fi un pas mare în direcția cea bună.

Deci, vrei un ton de apel excelent, dar nu au nici o idee despre ceea ce tinde să facă o mare? În conformitate cu sfaturile de mai jos și de a afla exact în cazul în care bara poate fi ridicată de către cea mai mare de 10 înregistrarea sub, numit clasa 1, cu ton de apel Hall of Fame.

Separarea tonuri de apel bune la relaxarea pe buchet are nevoie de o serie de standarde de jurizare. Inițial și în primul rând, un ton de apel mare ar trebui să ajungă de la o mare ton. Chiar dacă este posibil pentru cântece teribil pentru a obține tonuri de apel dezamăgitoare, opusul este imposibil. Tonul de apel ar trebui să fie, de asemenea, pur și simplu de recunoscut de către mulți oameni. Toată lumea dorește ca ton de apel, care vă ajută să oameni de azi zâmbet și spune, “Ador acest cântec” atunci când sună telefon.

Dintr-un punct de vedere muzical, tonul de apel ar trebui să fie produse de la 1 din 3 porțiuni cântec: intro, cârlig, sau solo. Rezultatele bune din aceste trei părți ale ecuației muzicale sunt face pauză sau de cântece de succes, generând le este necesar pentru succesul unui ton de apel. Datorită faptului pe formatul de tehnologii, melodii care fac ca tonuri de apel excelent necesita, de asemenea, de a avea straturi simple. Songs cu tobe Dueling sau chitara declanșa un ton de apel pentru sunet aglomerat, creând o provocare pentru a identifica de ureche. De intro la piese ca “Stairway to Heaven” și “o mie de mile”, a face tonuri de apel excelent, pur și simplu, deoarece acestea sunt ușor de reținut și simplu în jurul urechii.

În plus, a venit de la un anumit segment de tonul, tonuri de apel fantastice ar trebui să figureze, de asemenea, o linie puternică, percuție repetitive. Indiferent dacă puls persistente vine în linia de bas de “Drop It Like It este cald” sau de la sintetizatoare de la “Take On Me”, abilitatea de numeroși bărbați și femei de a recunoaște o melodie specific vine de la acea repetiție.

Deși keystones finale sunt cimentate la altar ton de apel, aici sunt primele zece inductees în Ringtone Hall of Fame:

“In Da Club” – 50 Cent

În afară de a fi Billboard lui inaugural “Ringtone din Anului” în 2004, 50 primul # 1 hit include o linie de bas construit pentru generarea de capete de bob. Secțiunea siruri de caractere adaugă suspans la melodia și pune note mari pe frunte cu linia de bază jgheab. Dotat “In Da Club” ca fiind un ton de apel înseamnă, de obicei, partidul nu este niciodată mai departe decât telefonul.

“Stairway to Heaven” – Led Zeppelin

Suflat calmant care însoțește cules chitara lent Page ajută face pentru rock – și ton de apel – raiul pe pământ. Un număr de porțiuni ale acestui cântec sunt de fapt create în tonuri de apel, dar tonul reprezentând introducerea melodiei este cu adevărat un tradițional.

“Dulce de proprietate Alabama” – Lynyrd Skynyrd

Songs adepți de toate vârstele obține un zambet pe întâlnirea lor de la sunetul inițială a acestui sud-rock clasic. Schimba atmosfera unei părți din ajunge în mod colectiv la jamboree de un simplu “ring-ring”. Versiunea MP3 este un ton necesară pentru țară și fanii rock clasic.

“Super Mario Brothers” Tema Sport

Cel mai important tonul de apel pentru jucători. Tonul polifonice este o replicare exactă în pista de la 16-bit Nintendo.

“Halloween” Tema Film

Ton personalizat ideal pentru prieteni numit Michael Myers. 1 din, probabil, tonuri de apel cele mai bine-a plăcut din toate timpurile, care pot vinde mai mult pop hit-uri pe tot parcursul anului.

“Următorul episod” – Dr. Dre

În timp ce nenumărate tonuri de apel de hip-hop de sunet slab, ca urmare a exces de linii de bas plictisitoare, “Episodul ulterioară” are bas uriaș și o pulsează G-funk chitara linge, produce marca bancă pentru tonuri de apel cu mai multe straturi.

“Misiune Imposibila” Theme Song

Un ton de apel incredibil de comune suplimentare, în ciuda vârstei sale, care poate ajunge mult mai de preferat doar de la a 3-a tranșă din franciza de film începe filmare. Ideal fiind un ton personalizat pentru cei de peste-cere sefi la locul de muncă.

“Furtuna de nisip” – Darude

Ca “Super Mario Brothers”, o melodie replică distinctă este creată de tonul de apel polifonice. O ar trebui să pentru amatorii de muzica techno și altul, sigur foc, ton partid-starter.

“Prințul din Bel-Air” Theme Tune

Doar un ton de hip-hop tatăl tău poate rap mai mult decât este printre tonuri de apel cele mai cunoscute disponibile. Beat este atât de contagios ca setarea ca soneria implicit într-un loc public va provoca un loc pentru a începe rhyming de-a lungul ca și în cazul în care acestea au fost Will Smith.

“The Jetsons” Theme Tune

În timp ce Jetsons a avut o mare de probleme bune în glob lor viitoare, un factor care nu au este foarte ton de propria lor fiind un clopotar telefon. Nu avem încă de vehicule de zbor, dar a afișa pe evoluția tehnologiei telefon celular cu cântecel polifonice optimist.